Hadise de Real İstanbul'lu olacak

Türköz İnşaat Başkanı Murat Türköz, Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek Hadise'ye birinci olması durumunda bir daire hediye edeceklerini söyledi

Türköz İnşaat, İttifak İnşaat ve Oliv Yapı ortaklığıyla Merter'de 41 bin metrekare alanda inşa edilen Realİstanbul, 5 blokta 295 daire ve bir alışveriş merkezinden oluşuyor. 74 metrekarelik 1+1'den 232 metrekarelik 5+1'e kadar 15 ayrı tipte dairenin bulunduğu projede banka kredisi kullanmadan peşin alımlarda uygulanan yüzde 15'lik özel indirim 295 dairenin yüzde 75'ini eritti. Bununla birlikte uygulanan diğer kampanya ile yüzde 50 peşinat ve yüzde 9 indirim de tüketiciden yoğun ilgi gördü.

Fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor

Rezidans kalitesinde hizmet sunulacak dairelerde fiyatlar 215 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiyor. 215 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiyor. Belçika'da Cricket mağazalarının sahibi olan, Realİstanbul markasıyla konut üreten Türköz İnşaat Başkanı Murat Türköz, "Düm tek tek" şarkısıyla 54'üncü Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek Hadise'ye birinci olması durumunda bir daire hediye edeceklerini söyledi. İş hayatını hem Belçika hem de Türkiye'de sürdüren Türköz, "Bu, Hadise'ye ülkemizdeki 70 milyon adına bir hediyedir" diye konuştu. (Posta)

www.realistanbul.com

info@realistanbul.com

HADİSE KONSERLERİ NEDEN İPTAL ETTİ?..

Moskova'da Mayıs ayında yapılacak 54. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise'nin İsveç konserini iptal etmesi İsveç'te yaşayan Türkleri kızdırdı...
18 Nisan 2009 Cumartesi 05:12

Hadise'nin aynı zamanda Finlandiya'daki promosyon konserini de iptal etmesi Finlandiya'da da aynı tepkilere yol açarken, bir süre önce Eurovision promosyonu adı altında Balkan turuna çıkarak, Eurovision finalinde seslendireceği "Düm Tek Tek" şarkısının tanıtan Hadise'nin İskandinavya turundan vazgeçmesi de Hadise'yi davet eden kuruluşları maddi zarara soktu. Hadise'yi İsveç'e davet eden Türk Gençlik Federasyonu için bunun faturasının yaklaşık 200 bin kron olduğu bildirildi.



Türk Gençlik Federasyonu Başkanı Selçuk Ünlü, son 7 yıldır Türk Gençlik Federasyonu'nun Türkiye'yi Eurovision'da temsil edecek şarkının hem İsveçlilere hem de Türklere tanıtılması amacıyla İsveç Kraliyet Sarayı'nın önündeki Kraliyet Parkı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına bu sene Hadise'yi davet ettiklerini ancak, konsere 1 hafta kala konserin iptal edilmesiyle şoke olduklarını belirterek, "Türk gençleri olarak Türkiye'yi Eurovision'da temsil edecek olan Hadise'yi İsveçlilere ve Türklere tanıtarak Moskova'da daha fazla oy alması için büyük gayret sarf ettik. Karşılığının böyle olmaması gerekirdi. Uçak biletleri alınmış, otel rezervasyonları yapılmış, Stockholm Metroları'nda reklam afişleri yapılmış bir ortamda bize son 1 hafta kala Hadise'nin gelemeyeceğinin bildirilmesi bizi çok derinden üzdü" dedi.


"TÜRKİYE'NİN TANITIM FIRSATI KAÇIRILDI"


Hadise'nin İsveç ve Finlandiya'daki konserleri öncesinde bu ülkelerin önde gelen medya kuruluşları ile randevular alındığını ancak Hadise'nin gelmeyeceğini açıklamasının ardından bunların iptal edildiğini belirten Selçuk Ünlü, "Çok büyük gayretlerle İsveç medyasında önemli konumdaki medya kuruluşları ile Hadise için randevular almıştık. Türkiye'nin tanıtılmasında elde edilmiş büyük bir fırsatı da böylece kaçırmış olduk" dedi.


"MAHKEMEYE GİTMEYECEĞİZ"


Türk Gençlik Federasyonu Başkanı Selçuk Ünlü, uğradıkları maddi ve manevi zarar nedeniyle Hadise'yi İsveç'te mahkemeye vermeyi düşündüklerini, daha sonra ise yönetim kurulu olarak Türkiye'yi uluslararası bir alanda temsil edecek bir sanatçıya zarar vereceği için bundan vazgeçtiklerini ifade etti.


"UMARIZ MOSKOVA'DAN SONRA İSVEÇ'E GELİR"


Selçuk Ünlü, Hadise'nin kendi özürü karşısında 19 Nisan Pazar günü yapılacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına telefonla katılarak İsveç'e neden gelemediğini açıklamayı kabul ettiğini belirterek, "O gün Hadise'den Moskova'daki yarışmadan sonra İsveç'e gelip konser vermesini isteyeceğiz. Bir şekilde İsveç'teki Türklerin kırılan kalplerini onarır diye düşünüyoruz" dedi.


"TEPKİLİYİZ AMA DESTEKLEYECEĞİZ"


Selçuk Ünlü, Hadise'nin İsveç konserini iptal etmesine öfkelenmelerine rağmen, Türkiye'yi temsil edeceği için İsveç'teki Türkler olarak telefonla oy vereceklerini ve desteklemeye devam edeceklerini, gelen tepkileri de bu şekilde yönlendirdiklerini söyledi.


Hadise'nin Finlandiya ve İsveç konserlerini iptal etmesinin, onu davet eden kuruluşları da mali olarak binlerce kron zarara uğrattığı, Finlandiya ve İsveç basınındaki randevuların iptal edilmesinin de Türkiye'nin tanıtımı fırsatı açısından büyük bir kayıp olduğu kaydedildi.


FİNLANDİYA VE İSVEÇ ŞOKTA


Finlandiya ve İsveç genelinde 100 binlerce kronu bulan konser reklamlarının yapıldığı Hadise'nin, konser yerlerinin kiralanması, kendisinin ve ekibinin uçak biletlerinin alınması ve otel rezervasyonlarının yapılması gibi harcamaları tazmin etmemesi durumunda Hadise'nin mahkemeye verileceği belirtildi.


NEDEN İPTAL ETTİ?


Öte yandan, Hadise'nin menajerleri Hadise'nin İsveç ve Finlandiya konserlerinin iptal edilmesi sebebinin, daha önceden çekilen ve TRT'nin kabul etmediği klibin yeniden çekilerek Avrupa Yayın Birliği'ne gönderilmesi ve Moskova'da gerçekleştirilecek olan koreografi çalışmalarına ağırlık verilmesi olduğunu açıkladı. (sabah)

Hadise'nin diyeti

Eurovision temsilcimiz Hadise 59 kilodan 51 kiloya bu mucize diyetle düştü

SABAH UYANINCA

* Bir bardak sıcak suyun içine 1 çay kaşığı bal karıştırılarak hazırlanan ballı sıcak su.

KAHVALTI

* Kepek ekmekle hazırlanan beyaz peynirli, yeşil biberli, domatesli tost. Bir bardak portakal suyu.

KUŞLUK VAKTİ

* Muz, incir, üzüm hariç meyve.

*ÖĞLEN

* İçine iki adet yumurtanın beyazı, tulum peyniri, yeşil biber, domates, zeytin, roka, kıvırcık konulmuş yeşil salata. Yanında bir adet bonfile, yağsız tavuk ızgara veya 4 adet köfte.

İKİNDİ

* Kepek ekmeğiyle hazırlanan yağsız tost.

AKŞAM YEMEĞİNDEN 1 SAAT ÖNCE

* Bir tabak meyve salatası (1 elma, 5 çilek, 2 adet kivi) ya da iki adet bisküvi ve bir bardak ayran.

AKŞAM

* Az yağlı ve etsiz nohut/mercimek yemeği, bolca yeşil salata, bir dilim kepek ekmeği.

UYUMADAN BİR SAAT ÖNCE

* 8 adet badem, iki kayısı

BU DA ŞEHRAZAT DİYETİ

SABAH UYANINCA

* Bir bardak ılık su

KAHVALTI

* 6 adet siyah zeytin, kibrit kutusu kadar yağsız beyaz peynir, 1 yumurta beyazı, iki dilim kızarmış kepek ekmeği, portakal suyu, domates ve yeşil biber.

KUŞLUK VAKTİ

* Bir adet elma ya da portakal.

ÖĞLEN

* Tavuk etli sebze çorbası, Domates, roka, salatalık, taze nane, yeşil biberle hazırlanan, bol limonlu ve çok az zeytinyağlı salata, diyet yoğur ve bir dilim kepek ekmeği.

İKİNDİ

* Bir bardak ayran, peynirli, domatesli yağsız tost. Ya da iki adet grisini, kibrit kutusu kadar diyet beyaz peynir.

AKŞAM

* Tavuk ya da balık ızgara. Bir tabak çok az zeytinyağlı sebze yemeği, bol yeşil salata.

UYUMADAN BİR SAAT ÖNCE

* Bir bardak ılık diyet süt...

Etiketler:

Hadise'nin rakibi Kaas, İstanbul'a geliyor

Moskova'da düzenlenecek 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek olan Hadise'nin en büyük rakiplerinden dünyaca ünlü sanatçı Patricia Kaas İstanbul'da çok özel bir kabare şov gerçekleştirecek!

Moskova'da düzenlenecek olan 54. Eurovision şarkı yarışmasında Fransa'yı temsil edecek olan ve yarışmada Hadise'nin en büyük rakiplerinden biri olarak görülen 42 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız, finallere son albümü 'Kabaret'de yer alan 'S'il fallait le faire' (Eğer mecbur kalsaydım) turnesi dahilinde İstanbul'a geliyor.

Bir konserden ziyade görkemli bir kabare şovu şeklinde geçmesi beklenen gösteri, 10 Haziran Çarşamba gecesi Purple Concerts organizasyonu ile Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda , hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacağa benziyor.

1920-1930’ların zerafetine, mücevher güzelliğindeki orijinal müziklerine görsel, duygusal bir ziyaret ve hüznü tutkulu bir valse dönüştüren Kaas'ın dünya çapında binlerce hayranı bulunuyor. 40 ayrı ülkede yayınlamış olan albümlerinin satışının 16milyon adedi geçtiği belirtiliyor.

Azeriler: Oyumuz Hadise'ye

Azeriler: Oyumuz Hadise'ye
Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu: "O bizim de kızımız. Bütün Azeriler ona oy atacak" dedi.

17.04.2009 11:02

Türkiye-Azerbaycan arasında “sınır anlaşmazlığı” yaşansa da, hatta gerginliğin ilk günlerinde buradan “Eurovision’da Hadise’ye puan yok” haberleri çıksa da, Bakü sokakları öyle demiyor. Azeriler, hükümeti eleştirse de halka laf ettirmiyor. Azerbaycan vatandaşları, “Sınır açılsa da Hadise’ye 12 bal (puan)” diyorlar.

GAZETE HABERTURK-SEVİL KÜÇÜKKOŞUM

TÜRKİYE Azerbaycan arasında “sınır anlaşmazlığı” yaşansa da, hatta gerginliğin ilk günlerinde buradan “Eurovision’da Hadise’ye puan yok” haberleri çıksa da, Bakü sokakları öyle demiyor. Azeriler, Türk hükümetini eleştirse de Türk halkına laf ettirmiyor. Sokataki Azerbaycan vatandaşları, “Sınır açılsa da bu Türk halkının iradesinde değil. Hem Hadise’nin günahı ne” diyorlar.

Kiminle konuşsak, “Önceden olduğu gibi bu yıl da Eurovision’da oyumuz Türkiye için” diyor. Tabi geçtiğimiz yıl Eurovision’da Türkiye’den Ermenilere puan gitmesi, Azerileri huzursuz etmiş, Ancak Ermenilere Türkiye’den giden puanlar için de şöyle avunuyorlar: “Sadece 10 bal verdiler. Türkler Ermenilere 12 bal verseydi, o zaman çok pis olardım. Esebleşerdim.”

ÇOK KIZARIZ AMA...

Aynur Hüseyinova (32) ve Tünzale Guliyeva (30): Türkiye-Ermenistan sınırı açılırsa çok kızarız. Sınırı açmazsanız Hadise’ye puan veririz. Zaten burada telefonlarda hep Hadise’nin Dem Tek Tek şarkısı var.

Sevda Memedova (20-öğrenci): Sınırı açarlarsa Türk halkına değil, Abdullah Gül’e, Türk hükümetine kızarım. Türk halkı ayrı, hükümet ayrı. Eurovision’da da yine Hadisa’ye puan veririm. Zaten şarkısı
telefonumda kayıtlı.

Sulhay İbrahimova (53): Sınır açılırsa inciniriz ama Türkiye kardeşimizdir.

Sevil Veliyeva (32): Herkesin telefonunda Hadise’nin şarkısı var. Ama sınırı açmayın.

Ceyran Kerimova (60): Sınır açılmasın. Türkler bizim can kardeşlerimiz. Ama Ermenilere razı değilim. Azerbaycan’ın Kars Başkonsolosu Hasan
Sultanoğlu: Azerbaycan’da Hadise’ye oy verilmeyecek’ yönündeki haberlerin asılsız. Hadise’ye ben oy vereceğim. Bütün Azerbaycan Türkleri oy verecekler.

 
Sayac Kodu